Jun 18, 2006, 10:14 AM

за невъзможните-възможни неща 

  Poetry
757 0 2

За невъзможните неща в живота
ще ти напиша много стихове.
Как пламъкът угасва кротко,
в очите на умиращо сърце.

Как устремени към звездите,
човешки погледи не спят:
до там единствено мечтите
научени са да летят.

Как ти обръща гръб приятел,
да не погледне никога назад.
Как като изгубен във гората
търсиш път към своя свят.

И няма сам какво да сториш,
животът винаги е бил суров.
Единствено си струва да се бориш
за невъзможната любов.

© Лили Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??