Jan 21, 2018, 10:54 PM

За нея 

  Poetry » Love
334 1 0

Смеха ти заразителен звънни, огласява мойте мечти.

Очите ти весели в моите са се спрели, телата ни в безкраен танц се бяха вплели.

Ръцете ни притиснати едни в други, душите ни от страст луди,

нощите с теб в онези дни, никога не ще забравя разбери.

Сърцето ми шепти името на една жена.

Анна казва се тя.

Пиша и се просълзявам, и отново се надявам.

Да срещна тази любов отново с теб.

В очите ти блясък.

В душата ти крясък.

Сърцето да тупти.

В ноща да чуя.

- Обичам те мило.

Любов ти бъди.

Анна

© Енгин Ахмедов All rights reserved.

В чест на най-голямата ми любов съществувала някога на земята.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??