Dec 5, 2006, 12:30 AM

ЗА НЕЯ - С ВЯРА 

  Poetry
505 0 4
За нея – с вяра


Погледни лика и светъл и мил,
таз изстрадала в мъки светица.
Чудотвореца, Бога родила
във обора, във скромна яслица.

Помоли се пред нея смирено.
Ще протегне над тебе ръка,
от лицето бледо, уморено
ще изтрие печал и тъга.

А когато със своите мисли
се прибираш по здрач у дома,
тя пред тебе пъртината чисти
и довежда сияйна зора.


06.09.2000г.

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??