Dec 31, 2021, 9:41 AM

За промяната 

  Poetry » Other
1258 1 1

За промяната си нужен само ти.

Живота трябва да живееш,

а не в небето винаги да блееш.

© Светлослава Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??