С коси от слънчеви къдрици,
с очи подобни на звезди,
красива, нежна, романтична
нахлуваш ти във моите мечти.
Поглеждам аз в очите ти красиви
и виждам там разплакано дете,
което само за едно копнее -
да го обича някой от сърце.
© Иван Бояджиев All rights reserved.