Dec 29, 2010, 3:40 PM

За Самотата 

  Poetry » Phylosophy
441 0 3

          За самотата мен попитай –

          израснал гордо под звездите,

          в полето дъб хилядолетен.

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??