Sep 1, 2008, 10:57 AM

За сбогуване... 

  Poetry
1332 0 38

              За сбогуване...

Аз съм пак онази - непотребната...
завихрена и разпиляна...
Аз съм пак оназ безхлебната,
която се разби в брега - на пяна!...

И толкова съм тънкостенна...
дали да ме е страх от счупване?...
Монета съм, но не разменна,
юбилейно-кръгла - за сбогуване!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??