Ако рибата нямаше нужда да плува,
тя щеше да да спазва асфалтните знаци!?
А дали щеше да може да диша,
щом водата и липсва?
Дилема човърка съзнанието,свое
тормози къде са сълзите,Народни!?
Бялата лястовица още ли носи
надежда, а не въпроси...
Кой на вятъра ще сложи стопер?
И на живота ще сложи край!?
На Господ ли той се прави
и мисли, че помага? Или е просто мръсник.
Ако слепия,глухия,немия...
спрат да бъдат безлични,
може би тогава щеше да бъде
усмихнат светът. Но засега, жалко.
© Ангел All rights reserved.