May 21, 2013, 10:10 AM

За шапката 

  Poetry » Love
991 0 1

Не! Не пипай шапката!

Чуваш ли! Не я докосвай!

В нея скрил съм заека на страха,

скрил съм още

всички пропуснати ласки,

всички зрънца

от небесното щастие…

 

Сигурно знаеш -

той, Страхът, е свиреп и голям,

има дълги кръвожадни нокти…

Така че не пипай шапката!

Под нея спят

мнооого забранени мечти,

всички думи неказани,

всеки преглътнат зов за помощ…

 

Пак пристъпваш към нея!

Виждам те!!!

© Красимир Чернев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??