Jul 2, 2015, 7:55 AM

за щастие... 

  Poetry » Other
376 1 7

за щастие

нещастието 

си събра капризите в два куфара

и ме напусна

желаеше 

да види що е свобода

а аз не поговорих  

с неговите чувства

направих се

на сляпа и на глуха 

макар да знаех

че настъпвам по мазола правилата

все още 

някои от тях 

размахват пръст 

зад моя гръб 

упреквайки ме

че не съм научена 

да умножавам

придобитата си скръб

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??