Mar 29, 2011, 11:03 AM

За Теб! 

  Poetry » Love
728 0 0

Допира ти нося с мен,

прогаря кожата ми...

като жарко слънце в летен ден.

 

Топлия ти глас,

пеещ в моите уши.

Слушам във захлас

и се рея във мечти.

 

Ласките ти нежни,

като ангелски крила.

Целувките горещи.

Не мога да им устоя!

 

Как да ти се отплатя,

не зная.

Мога само да ти обещая,

че ще те обичам...

 

Ще те обичам, чак до края!

© Стефан Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??