Aug 7, 2006, 10:11 AM

За теб 

  Poetry
946 0 4


                       ЗА ТЕБ
        
    Дантели от нежност
за тебе плета
и знай,че в тях
ще се хванеш.
Оставих открехната
мойта врата
влезеш ли-там ще останеш!
Защо ли?Много е просто-
отвсякъде,виж,
струи топлина
и сладка любов те обгръща.
Нощта е безгрижна
и само за нас,
в приказките ни връща.
Притваряш очи,
потънал в екстаз
и плуваш в морето от ласки.
Нощта е красива
и само за нас
трепкат звездички
от щастие.
И в тънката мрежа
от нежни дантели
двамата с теб ще останем.
Златни лъчи,
отдалеч долетели
цял живот ще ни галят.
Безкрайния път
 от мечти сме поели,
влюбени все ще останем!

07.август 2006.г

        



© Людмила Зарева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??