Jun 27, 2009, 5:30 PM

За теб... 

  Poetry
941 0 2

Ти неусетно завладя душата ми,

обсеби нощите и дните ми.

И повече не бих могла сама,

без твоята любов да съществувам.

 

При всяка нежна песен, всеки стих,

за теб и все за теб копнея.

Повярвай ми,  дори за миг

без мисълта за теб не мога да живея.

 

Какво би бил светът за мен,

ако не виждам твоята усмивка

и погледът - ту властен, ту смутен,

обгръщащ ме като милувка.

 

Това е моят свят. И моят път в живота.

Това е моята съдба. И моята молитва.

Ако не си до мен, душата ми самотна

покой не ще намери и наранена ще се скита.

© Снежа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Това е моят свят...и моята съдба" - да, това е любовта без която не можем. Прекрасно, успех.
  • Дано ТОЙ чуе молитвата ти!
    Поздрави Снежи за нежните стихове!!!
Random works
: ??:??