За теб, мамо!
Мразя те и те обичам,
търся те и те отричам,
разбирам те и те виня,
всяка грешка искам да простя!
Живот ми даваш,
на любов ме научаваш,
пътя ми чертаеш,
бъдещето вместо мен мечтаеш!
Но аз не искам да ме притежаваш,
душата ми недей да обладаваш,
пусни ме...
Не жали ме!
Да порасна позволи ми,
да ти вярвам помогни ми,
разбери, не съм вече онова малко хлапе,
разреши ми от гнездото да излитна в своето небе!
Прости ми...
© Марияна Йорданова All rights reserved.