Apr 15, 2008, 10:44 PM

За тебе, мамо 

  Poetry
1661 0 0

Сълза отронвам в нощта,

сълза едничка,

за тебе, мамо,

сълза на твойто рамо.

 

И знам, че колкото и тъжна

аз да бъда,

само теб

за мен ще те боли.

 

И ти единствена за мен

ще страдаш.

И ти единствена за мен

ще плачеш.

 

И само ти

ще върнеш моята усмивка.

И само ти

ще дариш с майчина милувка.

 

И знай, мамо,

че и теб, когато те боли

аз плача с тебе, скъпа мамо,

защото много ме боли.

 

Защото твоите сълзи,

когато видя,

сякаш в сърцето

пробождат ме стрели.

 

И плаче, и ридае

то със мене

за тебе,

майчиице една. 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??