Sep 25, 2006, 9:56 PM

За тебе, мила, аз тъгувам! 

  Poetry
1132 0 13
     Стихът е написан от LYCKI и Романтик

-В ръцете стискам телефона.
Да ти звъня ли ?Или не?
О,мили! Повече не мога!
Къде си...Питам се къде?


-Любима...тъжно е без тебе!
В сърцето чувствам пустота.
Копнея, аз да те прегърна,
ридае моята душа.


-И ето, че набирам смелост.
Звъня...дочувам ти гласа.
В душата ми нахлува прелест
Щастлива съм сега,сега....


-Звъни до мене телефона.
О,миг така жадуван!
Здравей! - изричам със вълнение.
За тебе мила, аз тъгувам.


-Душите ни така се сливат,
че струва ни се:Тесен е светът!
И мислите ни се преливат
Ту гонят се, ту заедно летят.


-За пет минути чух гласа ти.
За пет минути с тебе бях.
За пет минути върна радостта ми
И в тез минути аз живях.

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??