Feb 10, 2009, 11:58 PM

За тебе мисля 

  Poetry » Love
750 0 4

От всичко ми е писнало.
Вървя с разсеяна усмивка
и знаеш ли какво си мисля?
За тебе само и за стихове.

И стихчетата ми буксуват,
и само името ти сричам.
Аз и наяве те сънувам -
да ме прощаваш! - неприлично.

Ох, знам, че всичко е напразно.
Не щеш, не бива и не може.
Ох, няма повече да казвам,
за да не би да се изложа...

© Христо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??