Oct 12, 2008, 6:51 PM

За тебе (на И.) 

  Poetry » Love
957 0 5

ЗА ТЕБЕ

на И.

За тебе... Слязла бих във ада...

В преизподнята, където

ще горя, обречена на клада...

В дланите ти ще пулсира ми сърцето...

За теб... Дъха си бих аз дала...

Единствен мой и истински...

До теб, смирена, да остана -

друго нищичко не искам!...

За тебе... Слязла бих във ада

секунда без да се замисля...

Знаейки, че не напразно съм живяла -

дарила те със обич чиста!...

... За теб - какво не бих аз дала?!...

 

© Райна Недялкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??