Заслужава си за този миг
да се живее,
когато мислите ти са отправени
единствено към мен.
Когато чувството, че си обичан,
обгърнало е цялото сърце.
Ти даваш ми всичко,
прекрасната ласка
и думи, които ми дават криле.
Към теб летя,
водена от твоята мисъл,
от твоята човешка доброта
за истинската обич голяма.
Годините са нашата опора,
да мечтаем да сме си сами
и само истината да ни води
в нашите прекрасни старини.
© Елена All rights reserved.