Те са като слънчева роса –
нежна чиста и неопетнена,
усмихнати, игриви, боси... с рошава коса
в щастието на детството опианени!
Те са като светъл лъч
в родителския свод небесен –
най-радостната глъч,
най- прочувствената песен!
Като преливащи нюанси на небесната дъга
сменят настроенията на своите цветове-
радост, щастие и мъничко тъга,
но търсят най-красивото във своите светове!
Падат... стават – от тях е редно да се учим!
Колко сила има в техните сърца –
щастие от нещо малко можем да получим
стига да погледнем в нашите деца!!!
© Каролина Колева All rights reserved.