1.06.2018 г., 21:47 ч.

За тях 

  Поезия » За деца
483 0 0

Те са като слънчева роса –

нежна чиста и неопетнена,

усмихнати, игриви, боси... с рошава коса

в щастието на детството опианени!

 

Те са като светъл лъч

в родителския свод небесен –

най-радостната глъч,

най- прочувствената песен!

 

Като преливащи нюанси на небесната дъга

сменят настроенията на своите цветове-

радост, щастие и мъничко тъга,

но търсят най-красивото във своите светове!

 

Падат... стават – от тях е редно да се учим!

Колко сила има в техните сърца –

щастие от нещо малко можем да получим

стига да погледнем в нашите деца!!!

© Каролина Колева Всички права запазени

Честит 1-ви ЮНИ!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??