Aug 18, 2016, 12:32 AM

За тъжните поеми... 

  Poetry » Phylosophy
274 0 5

 

За тъжните поеми...

 

Защото само мига е истина и значение и това се осъзнава...

 

 

Защото на душата се присмиваха,
защото лоялността я заобикаляше,
защо писалката и е благословена,
с любов и живот, въпреки мъката и...
 
Защото сърцето и сълзите преодолява

и търси щастието си, в името му се бори,
защото това, което тя жадува някога е било,

или още не се случило и търси сила и вяра...

 

Защото не може да понесе да няма тъга,

която да не храни със любов, и тя също нея...

защото въпреки обидата, предателството

и болката, нея я интерсува само да обича

въпреки тъгата, която е имало, има и ще има...

 

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??