Feb 10, 2009, 12:43 PM

За вас 

  Poetry
571 0 1

Едно просълзено лице,
две кървави ръце,
едно детско сърце,
две очи като езерце.


Едни разбити мечти,
едни солени сълзи,
Силен крясък, после блясък
и фатален трясък.


Светлините на града,
блещукащи в съня.
В света от сив бетон
се чува само печален, църковен тон.


Гоним спомен
за вчерашния ден,
когато бе до нас,
а си една звезда в небето в този час.

                         Посвещава се на всички деца, загинали в катастрофи по пътищата.

© Ралица Велева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??