Sep 15, 2013, 4:49 PM

... за всеки спомен- снимка 

  Poetry » Other
492 0 12

... за всеки спомен- снимка

 

Слънчицето ми, с огромната си усмивка,

с лепнатата, геройски, беля на коляното,

лека – полека порасна и милва с лъчите си

нечие момино (че защо му е вече майчино!?) рамо.

 

Свиква се: с Тъмното; с Топлината, дето идва

от хорската щедрост; с хладната Тишина;

с леденото Презрение. Бреговете оставят

да плува в Реката на Времето Същността,

 

а без нея, Животът би бил гаден и сложен.

 

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??