Apr 10, 2011, 8:17 PM

Забрави 

  Poetry » Other
433 0 0

 

 

       Не ме поглеждай никога с очи смутени,

       достатъчно сърцето е ранено.

       Не ме докосвай повече с ръце студени,

       щом нямат вече топлина за мене.

 

       Не заздравяват раните, щом многократно

       човърка някой в тях със пръсти груби.

       А грубостта за мен е чувство неприятно,

       способно всеки порив да погуби.

 

       И забрави за радост и мечти предишни,

       за лятото, което ни е гряло.

       За обещания и клетви - днес излишни,

       за всичко минало и отлетяло.

© Славка Любенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??