Feb 10, 2005, 11:54 PM

Зачатие_І 

  Poetry
781 0 2

 


 Тишината дреме сладко,
                                    
уморено дреме,
                                                                   две                        

                         
Л                    В
                                     Е                      И
                                  Д                          С
                                  Е                         У
                                  Н                        Л
                                  И                         К
                                                             И


                        струйки спряло време
пробиват мрака
                          
лепнещ
                                      
от неозвучени думи
                                                                  
и от аромата на плътта.
              
ОРГАЗЪМ.
      Две
              
неизречени слова - висулки
                                                          
проникват ледено във мрака
    
с две
                        
Т                    О
                                 Р                      Ч
                                Ъ                     А
                                 П                      К
                                  Н                      В
                                 Е                     А
                                Щ                       Н
                                И                        И
                                                           Я


и освещават със духа си
                                        
знака
                                                 
от уплътнено време,
  
стенещо
              
с ухание на тишина
                                             с две струйки слети във едно

          
ЗАЧАТИЕ.

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??