Oct 4, 2014, 8:54 PM

Зад хоризонта 

  Poetry » Phylosophy
703 0 3

Надебеляла до пръсване стара шега,

колебливо пристъпва по старо въже,

протъркано, губещо се в хоризонта.

Някъде там са мечтите.

 

Отдолу здраво дърпат греховете.

Отгоре Бог, подал Ръка с Любов.

Отзад банкерите се целят.

И много материал за папараци.

 

Понякога мечтите ни са в полет.

После падаме в съня.

Проглеждаме едва в Тунела,

съгласни на коричка хляб.

© Георги Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??