Nov 8, 2012, 12:00 PM

Задачи за през нощта 

  Poetry » For kids
502 0 4

И става по-различо всичко,

очички вечер щом затворя 

и пъстроцветните звездички 

с вълшебен глас ми заговорят. 

Ще си попеем със принцеси

за Шаро и за Зайо Байо, 

а със танцуващи дръвчета

на жоменка ще поиграем. 

Със рицар сладки ще печем,

със дракони на плаж ще ходим, 

с Мецанка боровинки ще берем, 

с крокодил из джунглата ще бродим. 

Ще карам въртолет над океана, 

на гости ще отида на делфин, 

русалка за опашката ще хвана.

С метлата на Баба Яга ще летим

и ако ми остане време,

цветята ще превърна в пеперуди.

Мамо, толкова задачи нощем чакат мене! 

Как искаш да съм завит, когато се събудим!?

 

07.11.2012г.

гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??