Aug 14, 2008, 10:54 AM

Заедно 

  Poetry » Love
595 0 3
Ще те целуна в тихата лятна нощ,
ще се къпем в приказен звезден дъжд,
ще се потопим в среднощен неповторим разкош,
ще съм твоята жена, ти - моят мъж.

Ще разцъфтят червени рози по устните ни,
омаен аромат ще се разнесе в нощта,
страсти ще препускат, луди
след нежната прегръдка на любовта.

Ще заиграят звезди в очите ни,
отблясъците им - заслепяваща светлина,
ще възкръснат отново мечтите ни,
щом ти не си сам и аз не съм сама.

Ще ни събуди утрото, окъпано
от кристална роса и слънчеви лъчи,
ще ни завари новия ден прегърнати,
щастливи заедно сме, не сме вече ний сами.

© Христина Филипова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??