Jul 27, 2008, 9:03 PM

Заети звезди... 

  Poetry
631 0 21
                  Заети звезди...

Не птици са в душата ми - крилете,
не са и ласки тръпнещи - ръцете,
сърцето ми е плачеща лозница,
за миг поспряла съм във твоите зеници!...

Не радост е - в очите ми що свети,
по стълба се не качвам на небето,
звездите са сестриците ми клети,
но те отдавна светят си заети!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??