Jul 7, 2006, 1:07 AM

Загуба 

  Poetry
691 0 4

Загуба

 

Попивам разплисканото.

Събирам трохите от вчерашния

сън. С длани. Изтривам  устните

нацапани в боя. Разхвърлям 

утрешните мисли. Разтварям се

за днес. Умора...

Не си познавам израза.Толкова,

толкова, часове остарявам.

В мръсните трамваи и празни

надежди. Всъщност движенията ми

са изпръскали сивите стени.

Прибирам се в къщи. Нямам органи.

© Майк Тайсън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??