Apr 7, 2006, 12:03 PM

Загубих си очите... 

  Poetry
658 0 8

Загубих си очите в мрака
от сенки и от спомени.
Защо очаквам все така
да се затворят рани.
Не виждам минало,умряло е
там някъде потъна
а няма и следа,изчезнало е
безмисленно,бездънно.
Очите ми жадуват светлина,
която няма да докоснат
обгърнати от тъмнина
последен сън сънуват.
Коя съм аз ,забравила съня си?
Защо по тоя път вървя
по който само в спомените си
се връщам тихо у дома.
А нямам дом отдавна ,нямам...
Нямам снимки,нито своите реликви,
безнадеждна ръка протягам
но ветровете днес са мълчаливи.
Къде е север или юг,незная,
накъде да поема...
Ще тръгна към безкрая
и там където стигна...ще застина.

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??