Oct 8, 2014, 4:35 PM

Захранвани от разделите 

  Poetry » Other
325 0 1

С всяка следваща стъпка
един от друг надалеч
по подметките - кал,
като гети.
Грайферите ни - котки,
запечатват ни
със киреч 
за скалите.
Все по-самотни,
като две диви череши,
пораснали
върху покрива на хамбар,
изоставен и срутен;
като смърчови семена,
пуснали в цепката
на гранит
корени, за да смучат.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??