May 20, 2007, 10:41 PM

Зайци многознайци 

  Poetry
493 0 4

Сбрали са се
зайци-многознайци,

и приказват кой каквото знай си.


Един казва:

- Понеделник
идва след неделя!


Втори казва:

- Облакът е
пухена постеля!


Трети казва:

- На земята

първо пролет има,

после идват лято, есен

и накрая - зима!


Слушаше ги и си рече

един голям паяк:


- Трябва да си много учен,

за да бъдеш заек!

© Ангел Чортов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??