Mar 8, 2008, 9:36 PM

Залез 

  Poetry » Landscape
641 0 5
Нощта отпуска нежно рамо
на възглавката студена
на вятъра в празното легло.
Луната, плувнала в нейните коси,
търси с поглед своите сестри
по небето разпиляно.
И в този час, тъй нежен и печален,
шепотът на пламък ален във вятъра свисти.
Край отворения прозорец, до гаснещата свещ,
изпращам своя поглед след залеза горещ.

© Серафим All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??