Oct 15, 2006, 12:53 PM  

Залез 

  Poetry
547 0 2

Залязва слънцето в далечните простори

на морските безбрежни ширини

разстила тъмнина полите свои

над стихнали лагуни и скали.

 

Удавя се последния отблясък

сред плясъка на сънени вълни

отнейде се дочува птичи крясък,

утихва А сърцето ми, гори.

 

06.07.1984г.

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??