May 30, 2021, 3:49 PM

Залезна тръпка 

  Poetry » Free verse, Other
572 1 1

Аленее хоризонтът. Писта е.

Облаци-жребци се надпреварват

да изместят слънцето от трона...

Вятър бързо мята ласото си.

Да получи слънчева корона.

Помахват клонки с птичи звън...

Слънцеприземяване е.

Нощта пристъпва с тъмен тоалет.

Безсънно по звездния свод бродя...

Цялата съм една тръпка...

 

              © Павлина Христова Петрова

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??