Jul 8, 2023, 11:21 AM

Залязващо 

  Poetry » Landscape
332 0 0

            Залязващо 

 

 

И поляга над къщите ...огнено
и обагря небето в златисто,
и прощално ме гледа през облаци,
тъй далечно, и толкова близко...

 

И ми спира дъха и сърцето,
запечатвам го в кадър и зная,
че по детски ще гледам в небето
и за залези все ще мечтая...

 

 

08.07.23г.

© Сиси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??