Nov 23, 2019, 10:37 PM

Замина си завинаги 

  Poetry » Other
432 0 1

Сега си замина завинаги.
Все още се опитвам да разбера защо.
Толкова бързо ме заряза.
Без да се сбогуваме.

 

Виждам те в сънищата си.
Чувам те, когато спя.
Виждам те на снимки,
но не те виждам истински.

 

Така че, моля, дай ми знак,
да ми покажеш, че си добре.
Защото не искам всичката тази болка.

 

Всички тези спомени.
Това ми напомня,

че си заминала.

Нямах време да ти покажа любовта си.
Ти вече си беше тръгнала

и не мога да си те върна.

 

Кажи ми,

че това е просто лош кошмар,
защото животът ми сега се превръща в отчаяние.
Искам да знам защо не си още там.
Просто не искам да чувам,

че си заминала завинаги.

© Емил Богданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??