Apr 30, 2015, 11:28 AM

Замяна 

  Poetry » Parody
584 0 4

В един сайт, литературен,

особени откровения се разменят.

Забравен е езикът културен,

поздравите, с псувни се заменят.

© Ник Желев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??