Apr 14, 2018, 12:46 AM

Замълчи 

  Poetry » Love, Free verse
336 1 0
 

Замълчи

 

Не съм велика и няма да бъда,
не съм мечтала за това
искам само да съм добър човек,
да мога честно да обичам,
да мразя всеки сторил грях,
да усещам пролетната наслада,
да рисувам пъстрата есен,
спокойно да пея своята песен.
Не съм и горда, безнадеждна
искам да бъда само нежна.
Мечтата да следва моите ласки
да живея живот без маски.
Силна съм, радвам се на живота
нищо, че растнах тъжна и сирота,
но сърцето ми от обич прелива
сама да бъда, аз пак ще съм щастлива.

 

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??