Apr 26, 2009, 9:30 PM

Запалих я за теб 

  Poetry » Love
980 0 25

 

Безмълвна те поисках във нощта.
Понечих да разбия тъмнината.
Облякох се с невидима тъга
и тръгнах да подиря светлината.

Поисках да ти светя като свещ.
В ръцете ти да паря като рана.
Да се стопявам като восък в сън горещ,
когато ме потърсиш, а ме няма.

Заличих си всички стъпки в света.
Сега е трудно да се върна обратно
без следи. Но помахвам с ръка...
(де да можех и аз да потегля).
................

Запалих свещичка за теб!
Коленичих пред Бог и света Богородица!
Пожелах си да имаш късмет

и до край да останеш верен на себе си!

 

 

 


© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??