Nov 7, 2006, 3:52 PM

Запечатано с целувка 

  Poetry
633 0 9
Sealed with a kiss

Милувай ме ...впий
ненаситни жарки устни
в моите – тръпчивината
да усетя.
Когато тишина
безмилостно се спусне,
да ме обрулят крехка
ветровете.

Дъждът вкопава
последни тръпнещи листа,
самотни и унили,
в есенната кал.
Усещам мрак,
и ...суета, и сивота,
че се загнездват
в мен без жал.

Но... докосвам нежно,
с пръсти хладни
като осланена пролетна
трева твоята ръка.
Ти отпивай бавно,
с устни жадни
от дланта ми
разтопената слана...!

04.10.2006 год.

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??