Nov 14, 2007, 11:50 PM

Заровете сълзите на мама 

  Poetry » Other
1304 0 11

Ще дойде миг,

когато не ще те има,

притча тихо бяла.

Сърцето когато ще плаче -

целунете го!

Сълзи, когато ще има в очите -

заровете ги!

Мисли ще се гонят в хаос -

подредете ги!

Само не подрязвайте

 крилете на мама!

© Лилия Живкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??