Jan 7, 2019, 9:33 AM

Зашеметяваща любов 

  Poetry
453 0 2

Ти не знаеш тайните, които

скътах в сърцето си.

Как мечтая да докоснем небето,

как мечтая да бъда в ръцете ти.

Как това мое сърце бие, макар и цялото в рани.

Колко пъти в мислите си те моля да останеш.

Колко пъти те срещам в моите сънища,

приказен и лунен.

В едно щастливо бъдеще.

В тебе изгубена.

Ти не знаеш дълбоките тайни,

които пазя в мене.

Аз съм непокорна и все се надбягвам с времето,

аз съм момиче с криле на птица.

Любовта ми е от онези,

които разширяват зениците.

И искаш цял живот да я имаш,

и се загнездва в душата ти,

и те обсебва яростно.

Тази моя любов,

дето ще те зашемети от щастие.

 

Автор: Полина Велчова

© Полина Велчова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??