Nov 17, 2010, 12:00 PM

Защо?... 

  Poetry
828 0 14

Защо се връщаш пак, вина освирепяла,

и бъркаш в раната на моята мечта?

Бях те забравила, бях те приспала

в прегръдките на съвестта...

 

Защо разкъсваш топлите предчувствия

и хапеш чувствата добри?

Аз мислех, че съдбата е виновница,

че сън било е и че не боли...

 

Защо се връщаш пак, вина освирепяла,

в покоите на радостта?

Защо завързваш най-красивите желания

с въжето на невъзможността???

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??