Jun 19, 2007, 12:53 AM

Защо? 

  Poetry
669 1 1
Защо остави ме сама?
Защо постъпи ти така със мен?
Защо живота ми потъна във тъма?
Защо сърцето ми е още в твоя плен?

Защо си тръга ти така?
Защо със мене ти се подигра?
Защо преди поиска моята ръка?
Защо съдбата ми на карта проигра?

Защо за мене ти бе блян?
Защо аз още те обичам?
Защо света ми бе голям,
а сега от него се отричам?

© Камелия Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Никой не може да проиграе на карта съдбата ти - та ти си само на 15 г. Пиши и ти миличка за по слънчевите неща в живота си!
Random works
: ??:??