Защо
Защо са ми очи,
когато теб не виждам?
Защо са ми устни,
когато теб не целувам?
Защо ми е вода,
когато теб жадувам?
Защо са ми ръце,
когато теб не галя?
Защо ми е сърце,
ако твойто не разпаля?
Защо ми е да дишам,
ако спра да те обичам?
© Катя All rights reserved.
Пишеш красиво!