Apr 28, 2011, 11:53 AM

Защо 

  Poetry » Other
1030 0 4

Защо така се случва все да страдам аз,

защо така се случва сълзи да лея аз.

Живота ми прекрасен кой завистник прокле?

Кой обзет от злоба щастието ми краде.

Защо да страдам аз, какво ви сторих,

просто бях щастлива и добра,

 навярно зло ви сторих с моята чистота.

Нима се чувствате щастливи от това

да правите живота ми по-труден - по тръни да вървя?

Не ще се предам, ще падам и ще ставам,

не ще остана във калта, докато не дойде смъртта.

 

© Нона Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??