Какво стана?
Уж любов голяма,
а сега следа почти няма.
Защо? Писнах ти?!
Много бързо човек забравя, когато
две сърца с километри разделени са.
Как за миг не престанах за теб да мисля,
любов голяма?
Давай, признай, не ме мъчи, когато
искам да ме галиш с топли лъчи!
Ти дори не вдигаш този телефон...
Ако бе се случило нещо с мен,
как щеше да разбереш, любов?
Тогава ще да се обвиняваш, ала
късно ще е!
Защо така с чувствата се подиграваш?
Как те силно блестяха като огнени звезди,
а сега... сега те стоят и те чакат в мрака...
Как така не ме разбра, не ме разбра
защо?
Защо спираш ме да ти показвам колко
обичам и желая те?
Защо възползваш се от това, че не
мога да ти се сърдя?
Възползвай се,
но това не трябва да те успокоява,
а напротив, трябва да те смущава!
От факта, че вече мисля те от тях!
Мисля те от тях - хората!
А аз, глупаво детенце вярвах и мечтах.
Все едно в приказка живях!
Като дете танцуващо и радващо се под
дъжда.
Ала колкото и да е красиво, накрая
винаги се мокриш и се разболяваш!
Ти просто вярваш на друг да те води
и все едно по облаците ходиш. Не, не, не... не е така!
Всичко е една лъжа, разбила детската мечта!
© Яна All rights reserved.